Vil du høre mere om os?

Velkommen til JSH

Velkommen til JSH Biler ApS 

– din troværdige partner i bilhandelsbranchen. Grundlagt med en passion for biler og en mission om at forenkle bilhandelsprocessen, har vi etableret os som en førende aktør i opkøb af brugte biler med henblik på videresalg. Vores hovedkontor er beliggende i Svenstrup, hvorfra vi koordinerer vores operationer både lokalt og nationalt.

Hvad kan JSH Biler?

Hos JSH Biler ApS er vi eksperter i at vurdere værdien af brugte biler, uanset deres stand. Vi forstår, at sælgere ønsker at få den bedst mulige pris for deres bil, og vors vurderingsfolk er her for at sikre, at du modtager et retfærdigt og konkurrencedygtigt tilbud. 

Vores netværk af købere i EU og på globalt plan gør os i stand til at tilbyde din bil til det rigtige marked, hvilket maksimerer dens værdi.

JSH bilers mission

Vores mission er enkel: at tilbyde en hurtig, sikker og retfærdig service til både sælgere og købere af brugte biler. Vi forpligter os til at gøre processen så problemfri som mulig, fra første kontakt til den endelige overlevering af bilen. 

Med vores service kan sælgere undgå de typiske besværligheder forbundet med privat bilhandel og i stedet nyde en effektiv og behagelig oplevelse.